Att delta

Boka plats ombord på Atalante

Se de etapper du vill uppleva i ditt seglingsäventyr. Boka plats genom att kontakta oss på Atalante. meddela vilken sträcka/perjord du önskar segla med och hur många ni blir.

Att mönstra på/av Atalante

Du behöver vara bered på att av olika andledningar har vi inte nåt den överenskomna hamnen för påmönstring. då kan du behöva ta dig till en annan hamn för det . vid hemfärd är det bra att ha någon dag till goda då samma sak gäller där

Handla och äta ombord

Vi hjälps åt att göra de stora inköpen. Vi utgår från de lokala produkterna som finns och köper säsongsbetonade råvaror. De som önskar mat ombord äter på samma tid för logistikens skull och däremellan kan du äta egna mellanmål. Vegetarianer är välkomna så länge du kan äta ägg, fisk och ost. (Choklad, snacks, läsk), alkohol är personliga val som du köper på egen hand.

Sova och leva ombord

Du har en fast koj ombord med tillhörande täcka och kudde. Det finns även sänglinne och handdukar. Utrymme är en bristvara ombord, så tänk på vilken packningen du verkligen behöver ha med dig. (Packa i ryggsäck eller i mjuk väska då hårda väskor inte går att förvara ombord på ett bra sätt).  Alla faciliteter för bekväm segling och liv ombord finns.

De du behöver ta med

Pass, pengar, solkräm, solglasögon och sjösjuketabletter kan vara bra att ha med. Lite medicin för egenvård. Ta med kläder och skor som fungerar för bad och utflykt. En vindtät jack kan vara skönt då det kan blåsa på kryssen. även…